Fyrstjärnig camping

Jogersö är en lugn fyrstjärnig familjecamping vid fina Jogersö havsbad i Trappviken. Här finns en härlig sandstrand, bryggor och ett hopptorn.

Hos oss finns det plats för dig som kommer med husvagn eller husbil och för dig med tält. I våra stugor, uthyrningshusvagnar och vår tältigloo har vi även plats för dig som kommer utan eget kryp in.

BokaBoende

Bo på Jogersö Camping

I vår reception finns vi tillgängliga för att hjälpa dig till rätta. Här finns också en kiosk och liten matbutik (stängt under vinterhalvåret). Här kan du även boka tvättid.

Vinterträdgården är ett sällskapsrum som är öppet för alla campare. Här kan ni bland annat sitta ned för att äta och kolla på TV. Perfekt en regnig sommardag. På campingen erbjuds gratis wifi och vid reception finns det en wifi hotspot. Platserna 1-6 har bäst täckning. På övriga platser kan vi inte garantera optimal täckning.

På Jogersö Eco Camp är det inte bara lugnet som råder. Under sommaren erbjuder vi en mängd olika aktiviteter. Havskajaksuthyrning, minigolf, bakluckeloppis och grillkvällar är bara några av de saker som händer här. Läs mer om allt som händer på och omkring campingen under upplevelser.

Välkomna hit, vi har öppet året runt!

BokaKontakta oss