Bo i Glampingtält på Jogersö i Oxelösund

Vår Glamping tält, även kallad Igloo finner du i utkanten av campingområdet, alldeles under trädkronorna. Bilen parkerar du alldeles i närheten av igloon. För att komma fram till igloon går du på en kort skogsstig och sedan trappan upp till igloons altan. Här finns en stor möblerad altan och en hängmatta. Du sover i en dubbelsäng kontinental 180cm, och bäddsoffa 140cm, vilket ger 2-4 sängplatser plus ev madrass att lägga in. Igloon är på ca 36 kvm och har el, självhushåll, kylskåp, vattendunk för påfyllning i närliggande servicehus samt kokplatta. Den är just nu utrustad med köksgeråd samt sänglinnen för 2+2 personer.  Extra madrasser kan läggas in mot avgift 100 SEK. Kudde och täcke finns, men ta med egna sänglinnen eller hyr dem av oss.

Toalett och dusch finns i servicehuset, som ligger max 100 meter bort. Igloon har egen uppvärmning, luftvärmepump. Djurfritt.

BokaPriser

Priser 2024

1 juni – 23 aug, vi använder oss av differentierade prissättning och priset varierar beroende på platsstorlek samt datum. Om du är intresserad av att bo en längre tid, kontakta oss för prisförslag. Glampingtältet finner ni på en höjd, så det är torrt och Glampa i alla väder. I anslutning till Igloon har du egen parkering som ingår.


Högsäsong

Högsäsong 1 juni – 23 aug
Inklusive el och dusch.

1250 kr / dygn


Lågsäsong

15 apr – 1 juni, 23 aug – 31 dec
Inklusive el och dusch.

990 kr / dygn


Boka tältigloo

Kontakta oss om du är intresserad av att hyra en längre tid eller behöver hjälp med din bokning.

BokaKontakt